2013-12-06 09:07:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A türelem ma nem az erőssége

Napi horoszkóp december 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az uralkodó bolygóját érő Vénuszi fényszög miatt, ma újra tökéletesen boldognak érezheti magát. Újra szerelmes, és ezért újra a régi szép fényben lát mindent. A rózsaszín ködök ma biztosan nem szállnak el a szeméről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma semmi és senki nem tudja meghatni önt, ezért a környezete szokatlanul távolságtartónak és konoknak fogja tartani. Pedig csak arról van szó, hogy most az egyszer önmagát helyezte az előtérbe a mások érdekeivel szemben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagyon siettetné már a hétvégét, annyira elege van a munkából. Meglehet, a hét eddigi napján már annyit teljesített, amennyit máskor két hét alatt. Ma sincs azonban még módja a lazításra. El kell kápráztatnia a főnökeit.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ki kell mondania valamit, ami már régóta nyomta a lelkét. Ám vigyázzon, mert ha olyannak fedi fel a titkát, aki megbízhatatlan, akkor azzal nagy lavinát indít el önmaga ellen. A legjobb titoktartó egy Skorpió barát lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A csillagai ma is a túlzásra való hajlamát hozzák sajnos előtérbe. Ma leginkább a kötelességteljesítés terén vetheti el a sulykot, aminek a következtében nagyon szétszórttá válhat. Vállaljon kevesebbet, és készítsen pontos időbeosztást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Még mindig túlságosan akaratos lehet, de most már sikerül jó modorral úrrá lenni türelmetlenségén és a konoksága is inkább a megbízhatóság látszatát ölti. Akkor tud legjobban alkotni, ha magára hagyják, és engedik kibontakozni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A türelem ma nem az erőssége, ezért szokatlanul erőszakosnak tűnhet a környezete szemében. Méghozzá minél szelídebb és megengedőbb volt az eddigiekben, a mai napon annál meglepőbbnek fogják találni, hogy akarata is van.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Hála a jó természetének, önt megbízható és szorgalmas embernek ismerik és egyre inkább elismerik a munkahelyén. Sajnos annyira, hogy lassan minden komoly feladatot önre bíznak. Ezért azért több pénz járna: tudassa a főnökével!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha eddig sikerült is halogatnia, tovább már nem teheti meg: amit nem szeret, azt ma el kell végeznie. Szerencsére kellően ihletett állapotban találja önt ez a mai nap, simán megtalálja a kézenfekvő megoldást még a legbonyolultabb kérdésekre is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hiába minden önámító praktikája, tovább már nem titkolhatja, hogy valami nem stimmel a magánéletében. Vagy túl magányos, vagy túl sokan vannak ön körül. Csak az az egy, az igazi hiányzik. Először magában kell fellelnie.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A jegyén áthaladó Hold hatására túlságosan érzelmes, szinte már-már érzelgős lehet a mai napon. A könnyekig képes meghatódni - saját magán. Alkotóknak ez jó ok arra, hogy valami szépet létrehozzanak. Nézzen meg egy romantikus filmet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Sikerül ma felbosszantania magát a munkahelyén. Valakinek a kicsinyessége, vagy értetlensége már annyira bántja, hogy nem tudja tovább türtőztetni magát, és kifakad. Ne vigye haza a bosszúságot! A kedvesével ne vesszen össze!.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: